Якщо у вас раптом закінчилися яйця, але в холодильнику знайшовся залишок кефіру, ви ще можете приготувати чудові золотаві млинці. Час приготування залишається незмінним, а результат не втрачає смаку, але рецепт отримав невтішні зміни.
ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1 У велику миску насипте 200 г борошна, додайте 1 ст. ложку цукру, ½ ч. ложки солі, 2 ст. ложки олії та половину кефіру. Ретельно перемішайте за допомогою віником.
КРОК 2 Додайте другу половину кефіру та знову ретельно перемішайте віником, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште готове тісто відпочити протягом 15 хвилин.
КРОК 3 Розігрійте сковорідку для млинців, знизьте вогонь, щоб він був трошки вищий за середній (7/9), і виливайте тісто за допомогою черпака, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні.
КРОК 4 Смажте млинці 3 хвилини з одного боку, а потім ще пів хвилини або хвилину з іншого. Цей особливий спосіб смаження пов’язаний із вмістом кефіру, який спочатку повинен трошки висохнути на сковорідці. Приготуйте всі млинці за цим рецептом.