Міфи про нічний крем: правильний догляд за шкірою уві сні

Догляд за собою — важлива частина життя кожної людини. Останнім часом цій сфері приділяють увагу не лише жінки, але й чоловіки. Однак у жінок часто більше досвіду та знань, тому перевага залишається за ними, повідомляє Ukr.Media.

В магазинах з декоративною та доглядовою косметикою людина може відчути себе загубленою. Це особливо стосується тих, хто не є експертами в цих питаннях. Величезний вибір продуктів, іноді навіть здається занадто великим. Однак деякі продукти відомі практично всім. Наприклад, нічний крем, який відповідає за красу навіть у сонячний час. Про цей крем часто ходять чутки, але деякі з них є міфами.

Міф 1: Розділення на нічний та денний крем – це лише маркетинговий трюк

Це вигідно тим, хто продає крем, щоб купили лише один продукт. Проте наша шкіра справді потребує різного догляду вранці та ввечері. У денний час шкіра захищає себе від зовнішніх чинників, тому вона повільно вбирає корисні речовини. Уночі ж шкіра активно відновлюється, тому їй потрібен інший догляд. Крім того, текстура нічного та денного кремів різняться для відповідності потребам шкіри.

Міф 2: Нічний крем слід наносити лише перед сном

Якщо ви наносите крем перед сном, можливо, він не встигне вбратися і залишиться на подушці. Краще робити це кілька годин перед сном, щоб уникнути цього. Також слід зазначити, що нічні креми з гіалуроновою кислотою можуть призводити до легкого набряку. Якщо наносити їх пізно, існує ризик виглядати здивовано вранці.

Міф 3: Нічний крем можна легко замінити маскою

Останнім часом популярність різних масок суттєво зросла, а маркетологи використовують це. Проте важливо розрізняти між кремом та маскою. Нанесення маски замість крему може бути агресивним і викликати алергічні реакції.

Попередня публікаціяСьогодні вінничани проводжатимуть до небесного війська Володимира Нікіфорова
Наступна публікаціяВіничан запрошують долучитися до обговорення проєкту містобудівної документації