Сьогодні вінничани проводжатимуть до небесного війська Володимира Нікіфорова

Сьогодні громада прощається із загиблим захисником, Володимиром Нікіфоровим. Впродовж понад року він відстоював Україну від ворога на Донецькому напрямку, служачи у 79-й окремій десантно-штурмовій Таврійській бригаді. На жаль, бій 21 лютого поблизу Покровська став його останнім. Володимиру було лише 41. Вдома його чекали дружина та семирічний син.

 

«Володимир був справжнім патріотом, доводячи це своїми вчинками – під час Революції Гідності та волонтерством під час рашистського вторгнення у 2014 році. Ніколи не стояв осторонь подій, робив все, що міг. На захист Батьківщини він також став добровільно – за покликом серця», – розповідає дружина полеглого Героя Олена.

 

Володимир Нікіфоров народився 6 березня 1982 року. Після завершення школи у Ямполі отримав педагогічну освіту, а згодом переїхав до Вінниці, де створив сім’ю та реалізовував себе у різних професіях.

 

«Та найважливішою своєю роллю вважав виховання сина: у любові до рідної України, її національної величі… Він був найкращим татом для нашої дитини і гарним чоловіком для мене…», – додає дружина.

 

Церемонія прощання із Володимиром Нікіфоровим розпочнеться о 9:45 за адресою: вул. Батозька, 12. А об 11: 00 віддати останні почесті Захиснику вінничани зможуть біля його будинку на вул. К. Василенка, 6.

 

Чин поховання воїна відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

 

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Попередня публікаціяВісьмох військових з Вінниччини посмертно відзначили державними нагородами
Наступна публікаціяМіфи про нічний крем: правильний догляд за шкірою уві сні