Віничан запрошують долучитися до обговорення проєкту містобудівної документації

Вінничан запрошують взяти участь в обговоренні проєкту містобудівної документації під назвою “Детальний план території, обмеженої вулицями М. Шимка, Ю. Клена та залізничними коліями”. А також розглянути звіт щодо стратегічної екологічної оцінки.

За інформацією Департаменту правової політики та якості Вінницької міської ради, завдання на розроблення містобудівної документації розміщено на вебпорталі Вінницької міської ради в розділі “Громадські слухання” за цим посиланням. Громадське обговорення триватиме до 18 березня 2024 року.

Матеріали проєкту містобудівної документації доступні в електронному форматі на вебсайті Вінницької міської ради в розділі “Громадські слухання” за цим посиланням. Паперові носії документації буде можна переглянути з 13 по 17 березня 2024 року включно (з 8:30 до 19:00) за адресою: вул. Григорія Сковороди, 38, м. Вінниця.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: вул. Соборна, 59, м. Вінниця, тел. 59-51-55 або за електронною поштою: info@vmr.gov.ua до 17 березня 2024 року.

У повідомленнях слід зазначити прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання та додати особистий підпис фізичної особи. Щодо юридичних осіб, пропозиції приймаються із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не будуть розглядатися.

Громадські слухання з обговорення проєкту містобудівної документації та звіту щодо стратегічної екологічної оцінки відбудуться 18 березня 2024 року о 17:30 год у Вінницькому обласному молодіжному центрі “Квадрат” за адресою: вул. Театральна, 15, м. Вінниця.

Мешканцям Вінницької міської територіальної громади, які беруть участь у громадських слуханнях, слід мати при собі паспорт громадянина України (для тих, хто недавно отримав громадянство – тимчасове посвідчення громадянина України).

Попередня публікаціяМіфи про нічний крем: правильний догляд за шкірою уві сні
Наступна публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі