Вінницькі активісти влаштували мирну акцію проти відкриття, у річницю початку повномасштабного вторгнення, нічного клубу «MJ klub» розташованого навпроти військового шпиталю.

Як пояснили активісти, саме відео «диких танців» в ніч з 23 на 24 лютого викликало чимале обурення. Тож уже 24 ввечері вони зібрались, щоб продемонструвати неприпустимість такої поведінки.

Подробиці та відео у нашому матеріалі: Протест та кривава інсталяція у Вінниці проти відкриття клубу «MJ klub». Відео

Журналісти Vinnytsia Press Point попросили коментар у поліції, щоб дізнатись, які протоколи були складені у клубі та що фіксувала СОГ.

В поліції Вінниччини закликають повідомляти в поліцію, про порушення закладами комендантської години або порушення ведення господарської діяльності

Поліцейські які працювали за викликом про порушення громадського спокою вечері 24 лютого в закладі «MJ klub» порушень не зафіксували. Адже в той вечір не відбувалось не законних дій в зазначеному закладі. Людський вимір танців під час річниці повномасштабного вторгнення на жаль законом не передбачений.

Також, в поліції Вінниччини закликали громадян повідомляти, про випадки порушення закладами комендантської години або порушення ведення господарської діяльності. Адже закон один для всіх і у 00.00 годин будь-який заклад має бути зачинений.

«Поліцейські можуть припинити порушення та належно зафіксувати в момент його скоєння або одразу після такої події. Тож краще одразу повідомляти про подібні випадки», – пояснюють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяРозклад екскурсій та майстер-класів у березні від Офісу туризму Вінниці!
Наступна публікаціяБезпритульні тварини у Вінниці: як притулок допомагає змінювати їх долі