Підполковника з Вінниччини нагородили вінницькою відзнакою «За мужність та відвагу»

підполковника Повітряних Сил ЗСУ
підполковника Повітряних Сил ЗСУ

Під час засідання виконавчого комітету у Вінниці нагородили підполковника Повітряних Сил ЗСУ, пілота Олексія, спеціальною відзнакою “За мужність та відвагу”. Прізвище цього бійця не було розголошено. Інформація про цю подію розміщена на сайті Вінницької міської ради.

У міськраді повідомили, що підполковник-вертольотник, що служить у складі однієї з авіаційних бригад, здійснив майже півтисячі успішних бойових польотів. Олексій працює вертолітником в одній з авіаційних бригад Повітряних Сил ЗСУ. У 2007 році він закінчив Харківський університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю “Бойове застосування та управління діями підрозділів (частин, з’єднань) авіації”, та почав службу в авіаційній бригаді Повітряних Сил ЗСУ.

Захищаючи свою Батьківщину у протистоянні з Росією, Олексій приєднався до служби у 2015 році. Починаючи з початку повномасштабного вторгнення ворожих військ, він успішно виконав майже півтисячі спеціальних бойових польотів, з них п’ята частина — бойові польоти на ураження наземних цілей противника.

 

 

Попередня публікаціяВінничани можуть дізнатись все про програму медичних гарантій 2024 за допомогою інформаційного гіда
Наступна публікаціяВінницький зоопарк поповнився новим мешканцем — білим кенгуру валабі