Понад 80 млн грн військового збору перерахували платники Вінниччини у січні

    Протягом першого місяця 2024 року платники з Вінниччини сплатили до зведеного бюджету майже 2,262.4 млрд грн податків, зборів та інших обов’язкових внесків. Інформацію про це розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат.

    За її словами, загалом майже 1,089.0 млрд грн з цієї суми направлено до державного бюджету, а понад 1,173.4 млн грн – до місцевих бюджетів.

    У порівнянні із січнем 2023 року спостерігається позитивна динаміка як у платежах до державного, так і до місцевого бюджетів. Приріст платежів до державного бюджету порівняно з аналогічним періодом минулого року склав понад 318.7 млн грн, а до місцевих бюджетів — більше 31.9 млн грн.

    Оксана Домерат зазначила, що ці результати були досягнуті завдяки сумлінності платників регіону у виконанні своїх податкових зобов’язань та їхньої підтримки фінансової стабільності держави.

    У січні 2024 року платники Вінниччини також сплатили понад 80.3 млн грн військового збору на підтримку обороноздатності української армії. Ця сума зросла на 15.9 млн 849.8 тис. грн або 24.6% в порівнянні із січнем 2023 року.

    Попередня публікаціяЯк вінницькі бабусі у боулінг грали
    Наступна публікаціяУ Вінниці знову потруїли собак в районі Старого міста, справу розслідує поліція. Відео