Як вінницькі бабусі у боулінг грали

    У складні періоди важливо знаходити час для відпочинку, і це особливо важливо для відвідувачів Вінницького терцентру. Вони активні у благодійності та підтримці військових, також відділяють час для нових хобі. Сьогодні, 6 лютого, підопічні денного відділення знову насолоджувалися улюбленою грою — боулінгом.

    Представники терцентру підкреслюють активність своїх відвідувачів, які протягом зими виготовляли речі для військових та долучилися до благодійних ініціатив. Проте, крім цього, підопічні знаходять час для власного відпочинку та позитивних емоцій, зокрема, граючи у боулінг.

    Гра у боулінг стала приємною традицією для цих людей, своєю участю в якій вони показують, що ніколи не пізно відкривати для себе нові розваги та залишатися активними навіть у поважному віці. Важливість фізичної активності та здорового способу життя підкреслюється також через корисність боулінгу для розвитку м’язів верхнього плечового пояса.

    У грі взяли участь 15 бабусь, поділившись на команди вони змагалися в збиванні кеглів. Серед бабусь були й досвідчені гравці, наприклад, пані Любов, яка грає в боулінг вже 7 років. Вона визначає гру як джерело радості, азарту та фізичної активності, особливо важливої в її віці.

    Попередня публікаціяЯк війна впливає на вживання алкоголю українцями
    Наступна публікаціяПонад 80 млн грн військового збору перерахували платники Вінниччини у січні