Вінничан запрошують на відкриття виставки творчих робіт

    Вінницька дитяча художня школа запрошує всіх зацікавлених на відкриття виставки творчих робіт своїх учнів “Сюжети та портрети”. Вона відбудеться у Вінницькому обласному художньому музеї завтра, 2 лютого, о 16:00 год.

    Це дебют Вінницької дитячої художньої школи з власними творами в обласному художньому музеї. Викладачка Ярослава Бондар наголошує на великій відповідальності, яку вони відчувають і додає: “Учні дуже старались, готуючись до цієї події”.

    На виставці будуть представлені різноманітні сюжетні композиції, де відвідувачі зможуть відчути культуру та традиції українців, побут та портрети видатних постатей минулого та сучасності, а також роботи в пластиці малих форм.

    Важливим аспектом експозиції є пластика малих форм, яка презентує навчально-творчі учнівські інтерпретації відомих полотен українського живопису з XIX-XX століть, таких як Тарас Шевченко, Фотій Красицький, Олександр Мурашко та інші. Витончені образи, втілені учнями за допомогою скульптурних засобів, передають зацікавленість реалістичною традицією Національної художньої культури України в контексті сучасності.

    Попередня публікаціяНа Привокзальній триває спорудження будинку за програмою «Муніципальне житло»
    Наступна публікаціяІванівський замок — історична перлина Янова