Сніговий адреналін: у Вінницькому Терцентрі бабусі-екстремалки каталися з гірки на тюбах

    У Вінницькому Терцентрі для літніх відвідувачів влаштували неймовірне зимове свято – екстремальне катання на снігових схилах на тюбах у тюбінг-парку Vinny Land. 

    Про це повідомляє Вінницька міська рада.

    23 січня 20 бабусь, які перевищують вік 60+, взяли участь у цьому захоплюючому заході та вразили всіх своєю енергією та веселим настроєм.

    За словами завідувачки відділення денного перебування Терцентру Вікторії Вдовцової, катання на тюбах для пенсіонерів стало вже традиційною подією, яку вони очікують з нетерпінням кожної зими. Організація Vinny Land взяла до уваги особливості підопічних Терцентру, надаючи їм можливість насолоджуватися цією розвагою за пільговою ціною.

    «У Вінницькому Терцентрі ми намагаємося забезпечити різноманітне дозвілля для наших відвідувачів. Позитивне ставлення до активних видів відпочинку входить в наші пріоритети. Вже влітку наші відвідувачі люблять велоспорт та скандинавську ходу, а взимку тюбінг став їхнім улюбленим заняттям. І сьогодні ми разом з ними відзначили цю приємну традицію», – поділилася Вікторія Вдовцова.

    Бабусі-екстремалки вразили своїм жвавим ставленням та ентузіазмом. Навіть ті, хто вперше опинився на схилах тюбінг-парку, швидко освоїли мистецтво катання і не раз вирушили на спуски. Багато з них виявили бажання прийти сюди знову – вже з онуками.

    64-річна пані Надія, одна з учасниць, поділилася враженнями: «Влітку я часто тут відпочиваю, але завжди мріяла покататися на гірці. Чудово, що Терцентр організовує такі заходи. Це чудові враження та позитивні емоції».

    Її колега, пані Галина, згодна і додає: “Кайф! Катання на тюбах – це справжнє задоволення і можливість відірватися від буденності”.

    Таким чином, екстремальне катання на тюбах стало неперевершеним зимовим пригодою для літніх відвідувачів Вінницького Терцентру, додаючи яскраві враження та позитивні емоції до їхнього щоденного життя.

    Попередня публікаціяУ Вінниці в музеї М. Коцюбинського відбудеться виставка «Життя через призму мистецтва» Маргарити Кустош 
    Наступна публікаціяВінницька молодь виготовила окопні свічки для Збройних сил