У Вінниці в музеї М. Коцюбинського відбудеться виставка «Життя через призму мистецтва» Маргарити Кустош 

    Музей М.М. Коцюбинського запрошує всіх на відкриття нової виставки «Життя через призму мистецтва» Маргарити Кустош та вихованців студії «Inside Art studio». Захід відбудеться 25 січня о 15:00 в експозиційному залі музею. Подія, організована за підтримки департаменту культури Вінницької міської ради.

    Про це повідомляє Вінницька міська рада.

    Маргарита – психолог-арттерапевт і художниця. Майстриня має студію психології та мистецтва. Це креативний простір для всіх, кому подобається малювати та вдосконалюватись, хто захоплюється мистецтвом або прагне самовираження.

    За час повномасштабної війни Маргарита Кустош у своїй студії провела безліч майстер-класів для внутрішньо переміщених осіб, дітей із особливими освітніми потребами та мешканців нашого міста. Чимало із них стали постійними відвідувачами майстерні.

    Виставка включає 47 робіт, які відображають різноманітні історії та погляди на життя. Це не лише творчість самої Маргарити, але й роботи її учнів.

    Заступниця директора Музею М.М. Коцюбинського Марія Суржикова запрошує всіх бажаючих на виставку: 

    «Тут кожна робота має свою унікальну історію та особистий погляд на життя, які вразять своєю теплотою та глибиною».

    Під час відкриття виставки ви не лише зможете насолодитися творами, але й приєднатися до майстер-класу з акварельного живопису, який проведе сама Маргарита Кустош.

    Не пропустіть шанс поринути у світ мистецтва та виразити свою творчість! Виставка триватиме до 12 лютого. Довідки за телефонами: (0432) 64 71 02, 067 211 52 71.

    Попередня публікаціяНа Вінниччині у громадян росії відібрали 130 га землі
    Наступна публікаціяСніговий адреналін: у Вінницькому Терцентрі бабусі-екстремалки каталися з гірки на тюбах