Вінницька молодь виготовила окопні свічки для Збройних сил

    Вчора, 23 січня, Вінницька молодіжна ради та представники відділу молодіжної політики міської ради обʼєдналися для спільного виготовлення окопних свічок. Ця ініціатива була приурочена до Дня Соборності України. Учасникам вдалося виготовити більше 100 таких свічок, що є важливим засобом обігріву для військових у польових умовах. Ці свічки незабаром передадуть на фронт для підтримки українських Захисників та Захисниць на Донецький напрямок.

    Про це повідомляє Вінницька міська рада.

    Понад 15 учасників збиралися на базі VinSmart Центру, використовуючи бляшанки, гофрований картон та парафін для створення справжніх джерел тепла для військових, що має особливе значення взимку.

    «Цього разу ми виготовили свічки, які можуть горіти від двох до семи годин. Для наших військових у такий час року це велика допомога, адже це дає їм можливість зігрітися та висушити речі», – пояснює Олена Войтович, заступниця начальниці відділу молодіжної політики Вінницької міської ради.

    Молодь активно взялася за роботу, витрачаючи ентузіазм та завзятість на виготовлення кожної свічки. Голова молодіжної ради міста Марія Маєвська відзначає, що вінницька молодь продовжує виступати як активна сила, що допомагає Збройним Силам України.

    «Ми вважаємо, що наш обов’язок – допомагати українським військовим, і кожен повинен внести свій внесок у перемогу», 

    – додає Маєвська.

    Заступниця начальниці відділу молодіжної політики, Олена Войтович, закликає охочих приносити парафін до відділу молодіжної політики Вінницької міської ради або до найближчого VinSmart Центру, оскільки кожна свічка виготовлена – це конкретна підтримка українських військових.

    Попередня публікаціяСніговий адреналін: у Вінницькому Терцентрі бабусі-екстремалки каталися з гірки на тюбах
    Наступна публікація«Золотий хрест» від Залужного отримав ще один військовий з Вінниччини