Виробники вентиляційного обладнання: найпопулярніші бренди на українському ринку

    Забезпечуючи комфорт та здоровий мікроклімат в оселях, припливно-витяжні установки та інше вентиляційні системи стають дедалі природнішим елементом повсякденного життя. А зі зростанням популярності систем вентиляції, з’являється й багато фірм, що пропонують найрізноманітніші рішення. Офіційний представник бренду Meltem в Україні допоміг нам розробити цей матеріал, в якому розглядаються вітчизняні та закордонні виробники вентиляційного обладнання та надається інформація, що допоможе порівняти різні марки між собою. 

    Найкращі українські та закордонні марки вентиляційного обладнання

    Цей рейтинг виробників вентиляційного обладнання не розділено на місця за успіхом чи якістю приладдя — усі бренди варті вашої уваги та мають популярність на ринку вентиляційного обладнання.

    • Вентс

    Українська компанія Vents функціонує з 90-х років та надає клієнтам максимально широкий асортимент, інноваційні ідеї, а також баланс між якістю та ціною. Вся їхня продукція відповідає європейським стандартам якості та безпеки, має сертифікати відповідності найбільших міжнародних інститутів.

    • PRANA

    Український розробник енергоефективних систем з рекуперацією повітря. Запатентована технологія на основі мідного теплообмінника забезпечує зниження тепловтрат крізь вентиляцію на 96%. Фірма має своє виробництво, кліматичну лабораторію та проєктний відділ, тому гарантує якість кожної одиниці товару.

    • Meltem

    Компанія заснована в 1980-му році в невеликій комуні Гільхінг, й до і сьогодні розвивається як сімейний бізнес. Основний продукт — вентиляційні установки з рекуперацією тепла і вологи. Впроваджує інноваційні технології у техніку та веде розробки в галузі енергоощадження. Уся продукція проходить суворі перевірки та ліцензується Німецьким інститутом будівельної техніки.

    • Zehnder

    Світовий лідер у галузі виробництва систем вентиляції. Концерн має більш ніж 80-річний досвід у виробництві систем опалення та кондиціонування, припливно-витяжних установок з рекуперацією тепла тощо.

    • Blauberg 

    Німецький виробник широкого спектра висококласного вентиляційного обладнання. У продукції бренду ідеально поєднуються найпередовіші розробки, екологічність, сучасний дизайн та традиційно висока якість. Починаючи з 1980 року, продукція Blauberg має незмінний попит як серед жителів Європи, так і по всьому світу.

    • Daikin

    Фірма є одним з родоначальників та найактивніших виробників вентиляційних систем. Виготовлення техніки здійснюється в Європі, Південно-Східній Азії, Австралії та США. 

    Корпорацію не дарма вважають світовим лідером у галузі розробки та масового виробництва систем кондиціонування, який визначає тенденції й встановлює стандарти в галузі модернізації кліматичної техніки.

    • Jablotron

    Найбільший виробник електронних систем безпеки, що також виготовляє не менш якісні та розумні припливно-витяжні системи для вентиляції побутових, комерційних та інших приміщень. Інноваційна система контролю якості забезпечує мінімальний ризик можливого заводського браку. 

    • Awenta

    Компанія з багаторічними традиціями та досвідом, що пропонує сучасні рішення в галузі вентиляції приміщень. Продають унікальні моделі вентиляторів та аксесуарів, які є не тільки висококласним кліматичним обладнанням, а й гарними декоративними елементами, що додадуть ванній, кухні, офісу або вітальні абсолютно нового характеру.

    • Mitsubishi Electric

    Міжнародний гігант у галузі розробки, виробництва та продажу широкого спектра різноманітного кліматичного обладнання для побутового та комерційного використання. Сьогодні корпоративні філії та представництва фірми розташовані у Північній і Південній Америці, Європі, Азії, Африці та на Близькому Сході.

    Як можна порівняти бренди між собою?

    Візьміть 2-3 бренди та порівняйте такі характеристики, як:

    1. Якість продукції: наприклад, її надійність, довговічність, ефективність та відповідність міжнародним стандартам якості та безпеки;
    2. Інновації: наявність новаторських рішень вказує на те, що компанія дбає про постійне удосконалення своїх винаходів;
    3. Цінова політика: порівняйте вартість продукції в обраних брендах у відношенні до її якості та функціональності;
    4. Репутація фірми серед споживачів. Позитивні відгуки свідчать про довгостроковий успіх компанії на ринку та безліч задоволених клієнтів.

    Як обрати гарного виробника, коли купляєш систему вентиляції?

    Спочатку виявіть свої вимоги, бюджет та потреби будинку. Потім знайдіть кілька слушних моделей вентиляційного обладнання, випишіть назви й прочитайте інформацію про кожен з брендів .Це має бути не тільки опис історії та цілей на офіційному сайті компанії, а й відгуки покупців, популярність товарів, наявність цього виробника в перевірених магазинах, рекомендації фахівців тощо. 

    Якщо дві марки однаково надійні, порадьтесь зі спеціалістом чи просто спирайтесь на найбільш вигідну пропозицію у доступних магазинах. Порахуйте, скільки буде коштувати:

    • Купівля обраного приладу та необхідних у монтажі аксесуарів;
    • Доставлення замовлення за адресою;
    • Установка системи та її обслуговування тощо. 
    Попередня публікаціяЗСУ просунулися поблизу Донецька, а Росія втрачає бронетехніку біля Тернів
    Наступна публікаціяЯк приготувати пишні оладки з яблук