Кабмін відзначив почесною грамотою Ладижинського енергетика 

    Кабінет Міністрів України відзначив заслуги енергетика з Ладижинської ТЕС, Віктора, головного фахівця по відділенню електротехнічного устаткування та засобів вимірювання служби з управління виробництвом. За високий професіоналізм та відданість справі, виявлені під час оперативного відновлення енергоблоків станції після обстрілів, Віктор отримав Почесну грамоту Кабінету Міністрів. 

    Про це повідомляє ДТЕК Ладижинська ТЕС.

    Після численних обстрілів Ладижинської ТЕС, що призвели до пошкодження енергетичного обладнання, Віктор керував та брав активну участь у відновленні роботи енергоблоків, демонструючи глибокі знання електричних та оперативних схем. Його внесок дозволив енергетикам швидко відновити станцію та забезпечити безперебійну подачу електроенергії, враховуючи важкі обставини після обстрілів у 2022 році. 

    «Найважче – дивитися на понівечене обладнання, яке горить. Усвідомлювати, скільки людського труда вкладено у роботу цього обладнання, і тепер це все за секунди зруйновано. Але іншого виходу в нас просто не існує – маємо брати і відновлювати стільки, скільки буде треба. Я живу цією станцією і вірю у те, що вона обов’язково запрацює у повну силу. Буде розвиватися станція, а з нею і місто Ладижин», – каже Віктор.

    Віктор, працює на станції з 1994 року, є висококваліфікованим фахівцем, активно сприяє безаварійній роботі електрообладнання та здійснює заходи для підвищення його якості та зменшення аварійності. Наголошується, що після російських ракетних ударів у 2022 році, коли Ладижин залишився без тепла, Віктор та його команда виявили надзвичайну відданість своїй роботі, сприяючи вирішенню складних ситуацій в умовах війни.

    Попередня публікаціяТимчасові відключення світла та води: планові роботи у Вінниці
    Наступна публікаціяЯк зробити шашлик соковитим