У Вінниці відбудеться екскурсійний проєкт «Драми кохання»

    Вже цієї суботи, 27 січня 2023 року, о 14:00 туристичний хаб Вінниці (Соборна, 89) стане стартовою точкою для унікального екскурсійного проекту «Драми і кохання».

    Про це повідомляють Туристичні новини Вінниці.

    Жінки, вино, пристрасть, натхнення, багатство та незвідані таємниці минулого — усе це у новому проєкті від Офісу туризму «Драми і кохання» з гідемою Оксаною Роздорожнюк.

    «Не в грошах щастя» або «Кохання не купиш за гроші»! Усі ж чули ці крилаті вислови, правда? Та чи дійсно це так? СКІЛЬКИ і ЧОГО вартує справжнє кохання?»– йдеться у повідомленні.

    Усе почнеться з найстарішої вулиці міста — Соборної, що стала свідком Срібного Віку Вінниці. Учасники екскурсії доторкнуться до історії Реального училища, де розкажуть про легендарних викладачів та випускників цього закладу. 

    Музей грошей відкриє вам новий погляд на багатство та його значення. А завершиться подорож за таємницями міста величним Театром Садовського, де розкриються не лише драми на сцені, але і ті, які відбуваються за лаштунками.

    “Ми докладемо всіх зусиль, щоб кожен учасник відчував неймовірну атмосферу історії, кохання та мистецтва. Це буде подорож у часі, яку ви запам’ятаєте надовго”, – запевняє гідеса Оксана Роздорожнюк. 

    Вартість участі – лише 200 грн. Реєстрація обов’язкова, оскільки кількість місць обмежена. 

    Попередня публікація«Winter Games – 2023»: трьох вінничанок нагородили гран-прі на Міжнародному дистанційному Європейському різдвяному чемпіонаті мистецтв 
    Наступна публікаціяСьогодні, 21 січня вінничани відчують потужну енергію українського року на концерті «Братів Гадюкіних»