А що цікавого відбулося впродовж дня?

    Головний конкурент Дональда Трампа від республіканців Рон ДеСантіс зняв свою кандидатуру з президентських виборів у США.

    Про це повідомляє CNN.

    За його словами, у його кампанії немає чіткого шляху до президентського успіху.

    СБУ оголосила в розшук керівника забороненої в Україні Комуністичної партії Петра Симоненка, який «хлібом-сіллю» зустрічав російських заарбників на Київщині.

    Відповідне оголошення оприлюднено на розшуковому сервісі МВС.

    Зазначається, що Симоненко зник 19 серпня 2023 року. Раніше СБУ повідомило йому про підозру. Адже у період окупації Київщини він звернувся до вищого військово-політичного керівництва росії щодо його “евакуації” до країни-агресора.

    У Смоленській області Росії був атакований авіаремонтний завод. Підприємство займається виробництвом та ремонтом озброєння, авіаційної та військової техніки.

    Про це повідомили джерела у спецслужбах.

    Цієї ночі також був атакований завод Щегловський вал у Тулі. Там виробляють зенітно-ракетні комплекси “Панцир-С” і “Панцир-С1”. За даними джерел, це була планова робота Головного управління розвідки Міноборони України.

    Попередня публікаціяКольори волосся, які будуть у тренді у 2024 році 
    Наступна публікаціяВолонтери в селі Перепільчинці, які виготовляють енергетичні батончики для ЗСУ отримали нове обладнання