Кольори волосся, які будуть у тренді у 2024 році 

    Кольори волосся, які будуть популярні у 2024 році, відзначаються тихою розкішшю. Волосся має виглядати живим, натуральним, а ось екстремальні відтінки відійдуть у минуле. У моді будуть переважно світлі відтінки та руді. 

    Про це повідомляє Real Simple.

    Кремова блондинка

    Кремовий блонд – це тепліша, більш золотиста варіація блонду з тонким відтінком прохолодного, крижаного блонду, що створює багатовимірний образ.

    “Цей колір найкраще поєднується з базовим кольором від темно-русого до дуже світлого попелясто-коричневого”, – наголошує колорист Шерон Доррам.

    Дорога брюнетка

    Яскраві відтінки брюнетки, що надають розкішну та дорогу енергію, зберігатимуться у 2024 році.

    “Цей сяючий, глянсовий образ дійсно доповнює те, що ми бачимо на подіумах цього року. З усіма цими світлими пастельними тонами в одязі сміливіший і насиченіший колір волосся служить ідеальним контрастом”, – каже перукар Марія МакКул.

    Каштановий

    Каштановий колір волосся – ще одна важлива тенденція, що розвивається у 2024 році та відмінний спосіб оживити традиційніший відтінок брюнетки.

    “Цей колір, що є різновидом дорогого брюнета, додає більш насичені та глибокі золотисті тони вашої традиційної брюнетки”, – додає власниця салону краси Дженніфер Кораб.

    Ковбойська мідь

    Ковбойська мідна тенденція стала популярною наприкінці 2023 року і з того часу її популярність лише зростає. Це гарний відтінок, що поєднує в собі справжню мідь та каштановий.

    Бронд

    Кольори волосся 2024 року повністю втілюють у собі органічну, живу естетику. Скромний бронд, що поєднує блондинку та брюнетку, є чудовим прикладом цього.

    “Цей чистий, природний вигляд зараз дуже популярний. У нього дуже тонкий відтінок, без різких ліній і навіть розтікання волоссям. Схоже на твій натуральний колір”, – каже МакКул.

    Червоний імбир

    Ковбойський мідний має популярність, але у 2024 році ще один відтінок буде у тренді – тепліший варіант рудого кольору волосся. Його називають Червоний Імбир.

    “Це розкішний насичений теплий оранжево-червоний з рудим відтінком. І, якщо все зробити правильно, він просто вражаючий. Ви почнете з підлоги перманентного полоскання базового кольору від міді до червонувато-коричневого, потім вплетете кілька відблисків навколо маківки й навіть намалюєте кілька глибших червоних чи світло-коричневих ділянок, щоб надати об’єму”, – каже Доррам.

    Попередня публікаціяГоловні антитренди 2024 року: шість речей, що зіпсують навіть найбільш стильний образ
    Наступна публікаціяА що цікавого відбулося впродовж дня?