Як Вінниччина і вінничани допомагали ЗСУ та Силам Оборони у 2023 році

    Громадське об’єднання “Ми-Вінничани” подякували захисникам України та всім патріотам за внесок в Перемогу і розповіли як вони разом з партнерами, благодійними фондами, соціально-відповідальним бізнесом та мешканцями області допомагали ЗСУ та Силам Оборони у 2023 році.

    Про це йдеться у відеосюжеті ГО “Ми-Вінничани”.

    “Щирий уклін всім нашим Героям Захисникам за кожен новий день нашого життя! Ми в неоплатному боргу перед ВАМИ”, – йдеться у відео громадського об’єднання.


    Учасники та партнери громадського об’єднання «Ми – Вінничани» за поточний рік надали допомоги військовим на 12 мільйонів гривень.

    Детальніше: Сотні дронів, автомобілі, обладнання та техніку на 12 мільйонів гривень надали захисникам України ГО «Ми-Вінничани»

    Це особисті внески учасників та партнерів об’єднання, спонсорська допомога бізнесу та донати небайдужих вінничан.

    “Принагідно дякуємо кожному мешканцю Вінниччини, який приймав участь у нашому спільному з “Ми-Вінничани” благодійному марафоні “Мільйон на ЗСУ від Вінничан” та в інших зборах для ЗСУ, а також кожному українцю, який донатить і наближає Перемогу! ДЯКУЄМО ВАМ!”, – підкреслюють в ГО значущість долучення до опору ворогові кожного українця.

    📑Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.

    Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 31 грудня
    Наступна публікаціяУкраїнські безпілотники уразили багато з намічених цілей у росії