Сирні кульки без смаження легка і бюджетна страва до новорічного столу

Новорічні апетитні закуски є відмінним декором. Рецепт сирних кульок дозволяє постійно трансформувати начинку, додавати нові інгредієнти для унікального смакового досвіду. Наприклад, поєднання сиру із шпротами надасть закусці неповторного смаку. У плані декору, тут можна розгулятися у фантазії, замінюючи кунжут волоськими горіхами або паприку яскравими спеціями.

Інгредієнти:
  • Сир твердих сортів – 300 г
  • Часник – 2-3 зубки
  • Зерна кунжуту – 10 г
  • Мелена паприка – 5 г
  • Кріп свіжий – 15 г
  • Майонез – 120 г
Сирні кульки з часником – рецепт без смаження:

Підготуйте всі інгредієнти відповідно до списку.

  • Подрібніть сир тонкою соломкою, використовуючи терку з дрібною насадкою. Перенесіть сирну стружку у глибоку миску.
  • Додайте салатний майонез, добре перемішайте ложкою, щоб об’єднати інгредієнти.
  • Видаліть верхню плівку з зубків часнику, пропустіть через прес і додайте до сирної суміші.
  • Сформуйте невеликі сирні кульки з часником, користуючись вологою рукою, щоб уникнути прилипання. Розмір кульок може варіюватися за власними уподобаннями.
  • Підготуйте три окремі тарілочки для обсипання кульок. Розподіліть рівну кількість кульок кожного кольору, щоб уникнути розбіжностей у вигляді. Промийте кріп, відцідіть зайву вологу та наріжте дуже дрібно. Посипте зеленими крихтами верхню частину куль. Зробіть те ж саме зі зернами кунжуту.
  • Решта кульок обвальте у меленій паприці.
  • Красиво представте закуску на тарілці і готово до подачі на новорічному столі.
  • Смачного!
Попередня публікаціяГороскоп за знаками зодіаку на суботу
Наступна публікаціяВідключень світла в Новий рік не буде, запевняють в АТ «Вінницяобленерго»