Разом з талановитою майстринею Любов’ю Воронецькою відкрийте для себе чарівний світ мистецтва. Вона проведе вас крізь двері давнього українського традиційного розпису, де кожен мазок – це оксамитовий шлях до серця національної культури. Тож усіх бажаючих запрошують відвідати майстер-клас із петриківського розпису в рамках АртКлубу «Твори з BYVI».

Про це повідомляють Туристичні новини Вінниччини.

Петриківський розпис, невід’ємна частина українського культурного надбання, витканий із ниток далекого минулого. Таємниця цього мистецтва, як древній код, залишається загадковою для багатьох дослідників, які намагаються розкрити його секрети.

Глибоко в коріннях петриківського розпису ховається стародавня орнаментика, яка вплітається в тканину старовинних речей, що колись належали запорізьким козакам В її кольоровій гамі митець розпису вбирає глибокий сенс символіки, в якій закодована колористична природа сонячного сяйва.

Майстер-клас із петриківського розпису відкриває чудову можливість для кожного відчути себе митецькою душею та зануритися в далеке минуле українського народу. Це не просто творча активність, а історія, відроджена в руках кожного учасника, що віддзеркалює та плекає традиції нашої культури!

Захід відбудеться 18.11.2023 об 11:00

Місце проведення: Музей моделей транспорту (вул. Соборна, 64), вартість 325 грн ( матеріали входять в ціну МК)

‼️РЕЄСТРАЦІЯ

Попередня публікаціяВінницька фітнес-тренерка стала  віце-чемпіонкою світу з бодібілдингу
Наступна публікаціяУ МОЗ оприлюднили версію спалаху гепатиту А на Вінниччині