Громадське об’єднання “Ми-Вінничани” і Благодійний Фонд Миколи Філонова “Український Альянс” оголосили результати конкурсу міні-грантів у Вінницькій області, спрямованого на підтримку соціальних працівників, освітян, медиків, листонош, та працівників культурної сфери, повідомляють у благодійному фонді.

Всього в конкурсі взяли участь більше 600 мешканців області, з яких конкурсна комісія визначила 160 переможців. Кожен з них отримає міні-грант у розмірі до 10 тисяч гривень. Всього фонд витратять 1 мільйон 600 тисяч гривень на підтримку мешканців Вінниччини.

Голова громадського об'єднання "Ми-Вінничани", Валерій Коровій, наголосив, що основною метою проєкту є стимулювання розвитку та підтримка професіоналізму в умовах війни. Кількість учасників конкурсу виявила загальний інтерес до подібних ініціатив.
Голова громадського об’єднання “Ми-Вінничани” Валерій Коровій

Голова громадського об’єднання “Ми-Вінничани”, Валерій Коровій, наголосив, що основною метою проєкту є стимулювання розвитку та підтримка професіоналізму в умовах війни. Кількість учасників конкурсу виявила загальний інтерес до подібних ініціатив.

Засновник Благодійного Фонду "Український Альянс", Микола Філонов, відзначив, що конкурс підтвердив актуальність таких ініціатив у сучасних умовах. Попри фокус на допомогу фронту і Силам Оборони, він підкреслив важливість уваги до бюджетної сфери та активної участі громадських та благодійних організацій.
Засновник Благодійного Фонду “Український Альянс” Микола Філонов

Засновник Благодійного Фонду “Український Альянс”, Микола Філонов, відзначив, що конкурс підтвердив актуальність таких ініціатив у сучасних умовах. Попри фокус на допомогу фронту і Силам Оборони, він підкреслив важливість уваги до бюджетної сфери та активної участі громадських та благодійних організацій.

Гранти у розмірі до 10 тисяч гривень будуть вручені переможцям наприкінці листопада. Умовами конкурсу можливість долучитися мали працівники гуманітарного сектору територіальних громад Вінницької області, зокрема освітяни, медики, фахівці культурної та соціальної сфер, та працівники поштових відділень.

Перелік переможців за посиланням → тут.

До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.
Команда ГО “Ми-Вінничани”

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ГО “Ми-Вінничани” та Благодійний Фонд Миколи Філонова отримали подяку від ГУР МО за партію дронів.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбулась презентація «Книги пам’яті» про вінничан, які загинули у боротьбі за суверенітет України
Наступна публікаціяВінницький ветеран відновив виробництво медових солодощів під брендом “Медобар'”