Артем Зімін та Кирило Вербицький зі спортшколи № 5 у Вінниці вибороли нагороди на чемпіонаті світу з універсального бою. Артем Зімін став чемпіоном світу серед кадетів, а Кирило Вербицький здобув бронзу у категорії юнаків.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Ці досягнення вінницьких спортсменів вразили на чемпіонаті світу з універсального бою, який проходив у Тбілісі, Грузія. Обидва призери є вихованцями Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5.

Олег Бузовський, тренер-викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, розповів, що обидва юнаки займаються дзюдо та самбо вже протягом майже 10 років.

Вони приєдналися до нашої школи у віці трьох років і активно тренуються, вже здобули багато перемог. Хлопці багаторазові призери чемпіонатів України з дзюдо та самбо“, – додав Олег Бузовський.

Він зауважив, що вінничани вирушили на чемпіонат світу з універсального бою з метою отримати нагороди, і це їм вдалося.

Нічого неможливого немає. Головне – бажання та праця спортсмена та тренера. Якщо воно присутнє, успіх обов’язково настане“, – наголосив тренер.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський відзначив, що спортивна школа № 5 вже довгі роки формує сильних та цілеспрямованих спортсменів.

Багато випускників цієї школи працюють у спортивному світі та досягли вражаючих результатів на різних змаганнях. Бажаємо подальших перемог нашим вінничанам!” – підкреслив Сергій Краєвський.

До уваги:

До Грузії на цей спортивний захід приїхали спортсмени з 20 країн світу, загалом понад 300 учасників. Вони змагалися у різних вікових категоріях: діти (10-11, 12-13 років); юнаки та дівчата (14-15, 16-17 років); юніори (18-20 років); дорослі.

Попередня публікаціяВінничан запрошують відвідати девʼять екскурсій Поділлям
Наступна публікаціяУ Вінницькому Центрі підліткових клубів за місцем проживання консультуватимуть шість психологів