Нещодавно у Вінницькій обласній раді була створена робоча група, яка хоче з`ясовути питання будівництва технчної споруди у селі Тростянчик та масової загибелі риби в Ладижинському водосховищі.

Про те як відбувається перший виїзд комісії на місця і як діяльність частини депутатського корпусу наводить на думку про політичне замовлення, розповідають з місця подій кореспонденти видання “Новини Вінниці”.

Вінницькі депутати обласної ради не втомлюють вражати своєю “ефективністю” під час війни.

Сьогодні ціла спеціальна робоча група з депутатів облради приїхала в село Тростянчик, – повідомляє видання “Новини Вінниці”.

Виїзне засідання робочої групи Вінницької обласної ради перетворилось на фарс

Мешканці села як раз зібрались обговорювати проблему заміни старого водогону в селі, і думали що депутати приїхали посприяти їм в цьому питанні.

Але ні. Робоча група приї’хала обговорювати розміщення герметичного резервуара місцевого агропідприємства. Бо на адресу облради надійшло звернення депутата від “Української Стратегії Гройсмана” Ігоря Хміля, який посилаючись на частину мешканців села, заявив про незгоду  будівництво резервуару для технічної води.

Того самого, якого у вересні 2022 року зупинили на кордоні та знайшли в автівці наркотичні речовини та інші заборонені предмети.

На зборах частина селян мала іншу думку і підтримували будівництво. Всі висловили свої думки.

Конструктивного діалогу у депутатів з селянами не вийшло і поважна робоча група поїхала полями на інспекцію інших об’єктів агропідприємства.

Чому не відомо.

Але навіть серед депутатів з’явились сумніви щодо доцільності виїзної комісії, про що сказав журналістам “Новини Вінниці” Євген Шаповалов, що не зовсім розуміє для чого сюди приїхала комісія, чому все відбувається хаотично, чому членам групи не надали документи, чому на засідання комісії не запросили представників бізнесу до якого у депутата облради є претензії. Одним словом, суцільні “чому”.

Біля одного з об’єктів агропідприємства частина депутатів одягла маски бо пахло добривами.

Біля одного з об'єктів агропідприємства частина депутатів одягла маски бо пахло добривами. 

На другому полі їх не одразу пропустила охорона, тому вони зробили селфі, як їх не пускають.

На другому полі їх не одразу пропустила охорона, тому вони зробили селфі, як їх не пускають.

А коли їм надали доступ до підприємства, вирішили туди не йти. Але одна з членів комісії, депутатка Вікторія Родінкова обійшла підприємство і ніяких зауважень не висловила. Робоча група поїхала далі.

Будемо інформувати і надалі, як частина депутатського корпусу облради героїчно захищає Вінниччину в “Тростянчицькому котлі” і готується офіційно оголосити війну всім інвесторам Вінницької області.

Попередня публікаціяУкраїна скасовує селища міського типу: Зеленський підписав закон
Наступна публікаціяНа чемпіонаті України з шахів вінничани здобули золото та срібло