У Вінниці всі організації та підприємства працюють у повному режимі. Громадський транспорт курсує за розкладом, а комунальники вдосконалюють благоустрій міста та надають якісні послуги. Планується проведення робіт на водопостачанні та електромережах.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Зокрема, бригади КП «Вінницяоблводоканал» ведуть ремонтні роботи на наступних вулицях: К. Малевича, 32/2; І. Мазепи, 11; Академіка Янгеля, 24; В. Отамановського, 18; Магістратська, 15; С. Зулінського, 9; перехрестя Енергетична – Гонти. Після завершення робіт водопостачання буде відновлено.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове припинення подачі гарячої води до будинку за адресою: вул. Л. Ратушної, 22. Причина – пошкодження трубопроводу.

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають, що через планові роботи можливі тимчасові відключення світла на вулицях Синьоводська, С. Наливайка, Славетна, пров. Любленський, Староміська, пров. Гулака-Артемовського, Братів Котенків, Ґданська, Маріпольська, Богомольця, вул. та провулки М. Скорика, В. Сліпака, Синьоводська, Леонтовича, Кожедуба, Кривоноса, Г. Сковороди, Князів Коріатовичів, В. Городецького, Лівобережна та узвіз Бузький.

Попередня публікаціяЛюдям відрізаним від цивілізації в Чорнобильській зоні доставляють допомогу військові ЗСУ
Наступна публікаціяНаймодніші образи осені 2023: в спідницях, тренчах, джинсах та костюмах за порадою стиліста