Погода вже нас дражнить першими холодами, що означає, що час відправити улюблені сарафани та кеди на зимовий відпочинок до наступного року. Тож саме час обрати стильні образи, що відповідають не лише погоді, а й основним тенденціям осені 2023.

Спідниці, тренчі, джинси та костюми – ось що радить стилістка Інна Гріненко в Інстаграмі.

Спідниця до колін

За словами експерта, спідниці довжиною до колін у цьому знову модні. Вона рекомендує вибирати такі спідниці фасону, що обтягує, і поєднувати їх з облягаючим топом і взуттям на підборах.

Прямі джинси та піджак

Прямі джинси – маст хев будь-якого сезону, а восени вони особливо красиво виглядають із сорочкою та піджаком. Поєднувати такий образ можна з лоферами, які не здають позиції вже кілька років і залишаються актуальними й досі. Або вибрати зручні човники із загостреним носом, які цього року знову у тренді.

Тренч та джинси

Повальне захоплення тренчами та пальто восени особливо помітно. Стиліст рекомендує поєднувати джинси із джинсовою сорочкою, а зверху накинути тренч чи пальто.

Довга спідниця та кросівки

І знову привіт із минулого – у моді знову спідниці максі. Інна Гріненко рекомендує поєднувати у своїх образах такі довгі спідниці з об’ємним верхом та доповнювати взуттям на низькому ходу. Наприклад, кросівками.

Легінси

Не встигли ми сховати легінси на далеку полицю шафи, як можна їх знову діставати. Встигніть цієї осені приміряти образ: легінси з худі, об’ємним пальто і лоферами або кросівками.

Спідниця міні

Чи давно ви носили спідницю міні? Цієї осені вони знову в моді. А у поєднанні з вільним або об’ємним верхом і чоботами до колін – вони просто стають милим привітом із 90-х.

Шкіряний тренч

Ще одна новинка сезону 2023 – шкіряний тренч. Відмінним доповненням до цього образу стануть джинси, облягаючий топ та взуття на підборах.

Костюми

Поза сезонами та трендами – звичайно ж, костюми. Цього року вони знову популярні. Стиліст рекомендує поєднувати костюми з джемперами та лоферами.

Попередня публікаціяПланові роботи: можливі тимчасові відключення світла у Вінниці
Наступна публікаціяВінницькі спортсмени здобули 21 медаль на Чемпіонаті України з веслувального слалому