У Вінниці ситуація в комунальній інфраструктурі громади залишається стабільною. Вода, світло та газ надходять до осель вінничан у повному обсязі, тоді як роботи з підключення систем опалення тривають.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

За два попередні дні тепло надали вже до 50% житлових будинків міста. Хоча старт сезону призвів до певних складнощів, відповідні служби оперативно реагують. Їхні бригади виїжджають на місця та усувають пошкодження.

У КП “Вінницяміськтеплоенерго” повідомили, що у зв’язку з ремонтними роботами тимчасово призупинено гаряче водопостачання за наступними адресами: вул. Стельмаха, 23; вул. Академіка Янгеля, 59; вул. А. Первозванного, 54, 58, 60, 66; вул. Магістратська, 98Б; вул. Л. Ратушної, 22, де також тимчасово призупинено подачу центрального опалення.

Ремонтні бригади КП “Вінницяоблводоканалу” лагодять водогони за адресами: вул. Магістратська, 15, вул. В. Отамановського, 16-20, перехрестя вулиць Енергетична – Гонти. А також ремонтують мережу у с. Стадниця. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У “Вінницьких міських електромережах” попередили про тимчасові відключення світла на вулицях А. Кримського, пров. Амосова, Академіка Заболотного, Л. Ратушної, пров. Середній, О. Соловйова, Соборна, Монастирська, Миколайчука, Шевченка, Пирогова, 72-78А, Б. Ступки, Саксаганського, Чайковського, О. Кошиця, Київська, М. Амосова. Причина – планові роботи на мережах.

Попередня публікаціяУкраїнські ЗСУ здійснюють успішну оборону на різних напрямках
Наступна публікаціяТепер вінничани можуть скористатися електронним рецептом на ліки впродовж 90 днів