Смак винограду і сиру — класика. До складу цього салату входить козячий сир, що робить його дуже корисним.

Для приготування страви нам потрібно: 500 г винограду, 2 яйця, 300 г вершкового козячого сиру, 1 щіпка червоного перцю, пучок салату, 1 червона цибулина, 1,5 ст. ложки лимонного соку, 3 ст. ложки подрібнених горіхів, олія, цукор, сіль.

Виноград ріжемо на половинки і розкладаємо в невеликі змащені форми для випічки. Беремо яйця, відокремлюємо білки від жовтків. Білки солимо і збиваємо. Сир змішуємо з жовтком і червоним перцем та збитими білками. Цією масою заливаємо виноград і запікаємо в духовці 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.

Якщо сир робиться скоринкою, то страва готова. Поки сир з виноградом запікається, вимийте листя салату. Очистіть цибулю. Наріжте салат і цибулю. Приправте сіллю, перцем, щіпкою цукру і лимонним соком.

Посипте готову страву цією сумішшю і тертими горіхами. Наша порада: для випічки ви також можете використати форму для кексів — порцій вийде більше.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 17 жовтня
Наступна публікаціяЛегендарний командир «Айдару» отримав нагороду від Командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал – лейтенанта Сергія Наєва