Легендарний командир «Айдару» отримав нагороду від Командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал – лейтенанта Сергія Наєва

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України, генерал – лейтенант Сергій Наєв вручив нагороду «За службу та звитягу» І ступеня головному сержанту Збройних Сил України Олександру Косинському. Вручення відбулось перед строєм одного з підрозділів ЗСУ, бійці якого проходять відновлення боєздатності після боїв на Сході України.

Олександр Косинський у 2014, 2015 та 2017 роках брав участь в Антитерористичній операції на території Луганської та Донецької областей (останній раз на посаді командира взводу окремого штурмового батальйону «Айдар»).

З 2018 року по 2019 рік брав участь в Операції об’єднаних сил на посаді головного старшини об’єднаних сил.

З початку повномасштабного воєнного вторгнення російської федерації в Україну з 24 лютого 2022 року безпосередньо брав участь у стратегічній оборонній операції, зокрема у складі сил оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”.

«З головним сержантом Збройних Сил України Олександром Косинським ми знайомі з 2014-го року.

Разом працюємо з початку російської агресії проти України й зараз звитяжно перебуваємо в одному строю – бʼємо ворога на усіх напрямках.

За його підтримки готуємо наших відважних воїнів, щоб вони мали психологічну стійкість, вмотивованість, патріотичність, а також високого ґатунку майстерність. Щоб знали як, де та яким чином бити ворожу нечисть.

Ми цим будемо займатися і надалі. Слава Україні! Разом переможемо!», – каже генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Попередня публікаціяСалат із запеченим виноградом
Наступна публікаціяРосійські військові намагаються оточити Авдіївку, а ЗСУ знищили два ворожих вертольоти