На Форумі Громад Вінниччини “Економічний план Перемоги”, оголошено конкурс для вищих навчальних закладів, які спеціалізуються в галузі економіки.

Про це повідомили Новини Вінниці.

Більше читати: На Форум Громад Вінниччини: “Економічний план Перемоги” у Вінницю приїхав третій Президент України Віктор Ющенко. ФОТОРЕПОРТАЖ

Цей конкурс ініціювали дві організації, які організували економічний форум – це громадське об’єднання “Ми – Вінничани” і громадська організація “Центр соціально-політичного моніторингу “Вектор””.

Їхня мета полягає в наданні допомоги місцевим громадам Вінниччини у розробці альтернативних економічних планів спільно з вченими та студентами.

За словами Миколи Філонова, співорганізатора форуму, кожен економічний навчальний заклад може вибрати один з районів області та розробити економічні концепції розвитку для часу воєнних конфліктів та після їх завершення.
Співорганізатор форуму – Микола Філонов

За словами Миколи Філонова, співорганізатора форуму, кожен економічний навчальний заклад може вибрати один з районів області та розробити економічні концепції розвитку для часу воєнних конфліктів та після їх завершення. Кількість робіт, які можуть бути надіслані на конкурс, не обмежена. Журі визначить шість переможних робіт відповідно до кількості районів у Вінницькій області. Кожна з обраних робіт отримає премію в розмірі від 30 до 50 тисяч гривень.

Подальший план передбачає презентацію переможних робіт та інших цікавих проектів в кожному районі області, з метою передачі концепцій економічного розвитку безпосередньо місцевим громадам. Це дозволить на місцях використовувати наукові розробки економістів.

Попередня публікаціяВ лікарні Вінниччини шукають 28 медпрацівників за різними спеціальностями
Наступна публікаціяНе забудьте парасольки, дощитиме: погода у Вінниці на сьогодні, 8 жовтня