Світла пам’ять Максиму Кузьмінському, захиснику України, який завжди залишатиметься в наших серцях. Сьогодні, 23 вересня, мешканці Вінниці віддають останню шану цьому великому Герою. Він вирушив на захист України віддавши своє життя добровільно, оскільки вважав це своїм обов’язком. Максим Кузьмінський був штурмовиком 118-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України і загинув 13 вересня в бою поблизу села Роботине у Запорізькій області. Він пішов з цього світу у віці 32 років…

Про це повідомляють в міськраді Вінниці.

Війна принесла велику втрату та невиліковну рану в родину Кузьмінських, де його чекали два маленьких синочки, дружина, батько і брат. Леся, дружина Героя, каже, що Максим обрав службу в армії самостійно, “щоб його дітям, які ростуть, не довелося брати в руки зброю”.

Максим Кузьмінський народився 4 квітня 1991 року у Вінниці і навчався у 27-й міській школі, а пізніше в Лука-Барській. Після закінчення навчального закладу він вивчав ремонт автомобілів у Вінницькому професійно-технічному училищі №11.

“Щоб забезпечити сім’ю, Максим приймав будь-яку роботу. Він був відповідальним і наполегливим. Його поважали колеги і любили друзі. Його описували як людину “сувору ззовні, але м’яку всередині”. І завжди був готовий прийти на допомогу, не жаліючи ні сил, ні часу”, – розповідає дружина загиблого воїна.

Церемонія прощання із Максимом Кузьмінським відбудеться за адресою: вул. Генерала Григоренка, 67, о 11:30.

Максима поховають о 12:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Попередня публікаціяВінничанки вибороли перемогу в міжнародній «Львівській регаті» з веслування на байдарках і каное
Наступна публікаціяКолективи вінницьких лікарень готуються вийти на протест проти раптового звільнення їх керівників