Вихованки ВМДЮСШ № 2 Анастасія Пенедюк та Владислава Трохименко повернулись із ХХІ міжнародної «Львівської регати» з веслування на байдарках й каное з золотими та срібними нагородами.

Участь у спортивній події взяли понад 300 спортсменів із 14 областей України, включаючи юніорів та юніорок народжених у 2006-2007 роках, юнаків та дівчат народжених у 2008-2009 роках, а також учасників за заявками спортивних товариств і шкіл народжених у 2010-2011 роках. Наші спортсменки продемонстрували вражаючі навички у веслуванні на різних дистанціях з різною складністю і тривалістю.

Особливі досягнення відзначилися у Владислави Трохименко, яка завоювала дві золоті нагороди на дистанціях 200 метрів “К-1” та 500 метрів “К-2” Міжнародною громадською організацією каяків.

Анастасія Пенедюк продемонструвала вражаючі результати, здобувши перше місце на 100 метрах “С-1” та 500 метрах “С-1”, а також стала дворазовою срібною призеркою на дистанціях 200 метрів “С-1” та “С-2” Міжнародної громадської організації каяків.

Цих видатних спортсменок готували тренери Людмила Козаченко та Олександр Селезньов.

“Спорт об’єднує та надихає, і ця регата стала відмінною можливістю для наших вихованок продемонструвати свої вміння та бажання перемагати. Вони не лише прославили Вінницю, а й надихнули інших на досягнення нових висот у спорті”, – сказав тренер Олександр Селезньов.

Попередня публікаціяГороскоп на суботу за знаками зодіаку
Наступна публікаціяСьогодні Вінниця прощається із Захисником Максимом Кузьмінським