На Вінниччині розпочали безкоштовні юридичні онлайн-консультації для медичних працівників. Таку ініціативу запровадили Відділ правового забезпечення Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА спільно з представниками регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області.

Як отримати юридичну консультацію

Кожної п’ятниці з 12:00 до 14:00 медичні працівники можуть зателефонувати за номером +380973646558 та отримати фахову первинну консультацію юристів з можливістю відеопідключення.

За словами директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольги Задорожної, ця ініціатива виникла з метою надання медичним працівникам фахової юридичної допомоги в різних правових питаннях.

Зараз медичні працівники працюють у посиленому режимі, і не завжди у них є час на розв’язання юридичних питань. Тому онлайн-консультації стануть корисним інструментом для них.

Медичні працівники можуть отримати безкоштовну первинну правничу допомогу з будь-яких правових питань під час цих консультацій. Директорка регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова додала, що при необхідності її організація готова надавати допомогу в роботі консультаційних пунктів на базі медичних закладів.

Попередня публікаціяЯк не отруїтись дикорослими грибами, розповіли в Центрі громадського здоров’я
Наступна публікаціяПотенціал маршруту Camino Podolico обговорили на форумі Ради Європи