Рецепт цього неймовірно смачного торта старий, і скільки років йому — невідомо.  Однак сучасні господині його вдосконалюють, переробляють, добавляють нові інгредієнти, застосовуючи новітні технології. Але торт за оцим стареньким рецептом-пенсіонером ніколи не підводив. Це ж як смачно і комфортно на душі.

Отже, для приготування підготуйте

125 грамів масла (можна маргарину),

1 склянку цукру (250 грамів),

1 склянку сметани (250 грамів),

2 яйця,

1 чайну ложку соди, погашеної оцтом,

Вишня без кісточок,

5 склянок борошна

Маргарин потріть  на тертушку, додайте  збиті яйця з цукром, сметану  і соду, погашену оцтом та замісіть тісто.
Поділіть  його на 3 частини, з кожної зробіть 5 кульок, тобто має вийти 15 штук. На годину поставте їх в холодильник. Охолоджене кульки тонко розкотіть,  начиніть вишнею, скрутіть у вигляді трубочки і випікайте при температурі 200С 25-30 хвилин. Коли вони вичахнуть, складемо торт, виклавши  їх у такій послідовності: п’ять трубочок— зверху щедро намащуємо кремом (сметана збита з цукром), потім чотири, три… аж допоки не залишиться одна трубочка. Верхівку замажте гарненько кремом і прикрасьте на свій смак.

Хай настоїться і чаюйте. Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 17 вересня
Наступна публікаціяЖіноче здоров´я: важливість регулярних Check-up обстежень