Мясо по- французьки

Мʼясо по-французьки
Мʼясо по-французьки

Ця досить популярна страва періодично з’являється на столі кожної господині. За класичним рецептом використовують телятину або яловичину, проте ми пропонуємо використати свинину, тоді м’ясо вийде соковитим, ароматним та привабливим і сподобається всім вашим рідним. Тоді, гайда до роботи.

Пів кілограма балику нарізаємо сантиметровими скибочками завтовшки. Приблизно отримаємо 6 порцій. 2-3 цибулини шаткуємо кільцями. Якщо використаєте більше, ваша м’ясна страва стане ще соковитішою. Викладаємо нарізані кільця в жаровню, а зверху рівномірним шаром – пласти балика. Солимо- перчимо за смаком.

Далі ріжемо на тонкі кружечки 2 томати та викладаємо поверх м’яса, приправляючи  їх густою сіткою майонезу. Зверху щедро посипаємо дрібною стружкою сиру і відправляємо на 40 хвилин в духову шафу. Коли розплавлений сир підрум’яниться, стане схожим на залиті сонцем снігові вершини гір, дістаємо наш кулінарний шедевр з печі.

Оскільки м’ясо по-французьки приготовлене  без єдиної краплі олії, його можна сміливо зарахувати до дієтичних страв, що корисні і дорослим, і малятам.

Попередня публікація20 дронів закупили за кошт туру KOZAK SYSTEM — «Співаймо заради Перемоги!»
Наступна публікаціяВ одній з громад Вінниччини облаштували мальовниче місце відпочинку для військових та їх рідних