10 серпня, за участю жителів Тростянецької селищної громади розглянуто Детальний план території забудови земельної ділянки площею 2,8379 га, кадастровий номер 0524185900:01:004:0133, що розташована поза межами населених пунктів Тростянецької селищної територіальної громади з метою будівництва резервуару для технологічних вод. 15 серпня в с. Тростянчик пройшла ще одна зустріч з жителями населених пунктів Тростянецької громади.

Під час зустрічі були задані питання, які хвилюють жителів громади щодо будівництва.

Ігор Москалец, керівник проєкту від Вінницької птахофабрики розповів про проєкт та його подальшу експлуатацію.

Ігор Москалец, керівник проєкту від Вінницької птахофабрики розповів про проєкт та його подальшу експлуатацію. Він зауважив, що резервуар буде наповнюватися вже очищеною технологічною водою після біогазової переробки, яка буде використовуватися в якості рідких органічних добрив.

Він повідомив, що будівництво резервуару проводиться з дотриманням законодавства України. А також наголосив на тому, що згідно проєктної документації, робота самого резервуару не буде мати негативного впливу на довкілля.


Довідково: компанія МХП є одним з найбільших платників податків і роботодавців у Вінницькій області та країні. За минулий, воєнний рік, компанія
МХП сплатила близько 5 мільярдів податків у бюджети всіх рівнів.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться творчий майстер-клас з вишивання
Наступна публікаціяПаровозний вікенд в Гайвороні: акція “Паротяги мчать до Перемоги”