Учні та педагоги Вінницького ліцею №19 виявили активну підтримку українським Збройним Силам, відділяючи час на виготовлення амуніції для військових та виготовлення заготовок для маскувальних сіток. Цей колективний зусилля допомагає зблизити перемогу України у цій важкій ситуації, пов’язаній із російською агресією.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Директор ліцею, Володимир Костюк, розповів, що ідея виробництва амуніції та заготовок для сіток виникла на початку конфлікту. Волонтери, в тому числі Айгарс Стоніс із Латвії та Віктор Бронюк, сприяли здійсненню цієї ідеї, надаючи необхідні матеріали та обладнання.

Батьки, школярі, внутрішньо переміщені особи та вінничани долучились до виробництва амуніції та заготовок для маскувальних сіток. Вони вирішили об’єднати зусилля для підтримки Збройних Сил, виготовляючи різноманітні речі, такі як аптечки, рукавиці, балаклави та спідню білизну.

Володимир Костюк підкреслив, що вони надходять запити від військових щодо необхідних речей на передовій та намагаються задовольнити ці потреби. Він поділився, що діти розуміють важливість своєї допомоги для спільної перемоги.

Учасники “швейних військ” відділяють вільний час для роботи над амуніцією та сітками. Вони розуміють, наскільки важливий їхній внесок у підтримку військових та важливість допомоги для досягнення загальної перемоги.

Попередня публікаціяВінницькі спортсмени готові до великих змагань з самбо
Наступна публікаціяВійськові у вінницькій лікарні отримали подарунки та підтримку від громадських організацій