Військовий ветеран потребує термінової операції: оголошений збір коштів на допомогу

Юрій Авдєєв
Юрій Авдєєв

У Вінниці збирають 400 тисяч гривень на термінову операцію для ветерана Юрія Авдєєва.

Про це повідомила його дівчина, Анастасія Філінська.

Вона звернулася до громади з проханням допомогти зі збором коштів. Захисник рідної Вінниці та України потребує заміни обох тазових (кульшових) суглобів із нагальною необхідністю проведення операції. Його військові заслуги та допомога іншим людям стали причиною, що тепер ветерану необхідна підтримка важливої медичної процедури.

«Для всіх, хто знає, та тих, хто не знає – з березня 2022 року Юра захищав нашу країну, зокрема, рідну Вінницю від ворожих атак росії. Він завжди допомагав близьким, друзям і просто хорошим людям, чим тільки міг. Тепер допомога потрібна йому!»– написала Анастасія.

У документах, що додаються до допису, містяться висновки лікарів, в яких зазначені серйозні діагнози Юрія Авдєєва, пов’язані з його службою у військових силах. Чоловік страждає від деформуючого артрозу обох кульшових суглобів третьої стадії з асептичним некрозом голівок стегнових кісток та обмеженого остеохондрозу поперекового відділу хребта. Ці захворювання супроводжуються сильним болем та значними порушеннями функцій. В результаті цих проблем, Юрій не придатний для військової служби. Дівчина Анастасія розповіла, що у Військовому госпіталі операції для Юрія нині не проводяться, і тому вони збирають гроші для термінової медичної допомоги. Оголошений збір коштів має на меті допомогти цій добрій людині отримати необхідні процедури.

«Оскільки таку суму зібрати сімейним колом не реально, а замінити суглоби потрібно вже зараз, оголошуємо збір коштів на допомогу хорошій людині», – написала Анастасія.

Реквізити:

Картка А-банк:
Авдєєв Юрій Якович
5375 2351 0305 8465

Монобанк – банка ТУТ

Paypal – nastusha.filinska@gmail.com

Криптогаманець (TRC20) – TL6m3wcUdrPTdEzP7VM5hogJW46YQTJYFR

MetaMask – 0x3b286b91bCC26aEd59b2989f92A979db3922Be9f

Попередня публікаціяПарафіяни з двох сіл Вінниччини приєднались до канонічної помісної Церкви
Наступна публікаціяСину загиблого нацгвардійця з Вінниччини Зеленський вручив перший паспорт громадянина України