Пропонуємо вам простий рецепт від Клопотенко, який дозволить швидко засолити огірки і отримати неймовірно хрустку закуску. Для приготування огірків у 2-літровій банці вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1,5 кг свіжих огірочків;
  • 2 столові ложки солі;
  • спеції: трохи листя смородини й вишні, суцвіття кропу, листочки й корінь хрону;
  • 10 грамів перцю чилі;
  • 800 грамів газованої води;
  • декілька зубчиків часнику.

Почніть з того, що переберете огірки та залийте їх водою на 30 хвилин. Зверніть увагу, щоб не використовувати огірочки з жовтими плямами. Підготуйте спеції, наріжте смородинове, вишневе та хрінове листя на середні смужки, а перець чилі – тонкими слайсами.

Потім, беручи банку, розкладіть порізані листя і суцвіття кропу на дно. Додайте також часник, перець і корінь хрону. Починайте утрамбовувати огірочки у банку, робіть це ретельно, щоб між ними практично не залишилося місця.

Після цього, висипте сіль і залийте огірки газованою водою. Залиште все це на 2-3 години при кімнатній температурі, і ви побачите, як огірки швидко засоляться і стануть неймовірно хрусткими. Впевнені, що ваші гості будуть благати, щоб ви поділилися цим смачним рецептом.

Попередня публікаціяКраса чи небезпека? Як працюють уколи ботоксу та їх наслідки
Наступна публікаціяВінничан запрошують на презентацію Зеленого курсу Вінниці