09 серпня у Вінниці відбудеться Green Deal Forum, який присвячений презентації Зеленого курсу Вінниці. Організований департаментом відновлення та розвитку Вінницької міської ради, захід має на меті привернути увагу громадськості до змін клімату та їх наслідків, а також розглянути основні напрямки Зеленого курсу, оголошеного у 2022 році.

Головною метою форуму є екопросвітництво містян. Основним обговорюваним питанням буде кліматично дружня поведінка та шукання нових ідей та рішень щодо збереження довкілля та адаптації до змін клімату. Організатори сподіваються, що захід стане платформою для обміну думками, ідеями та знаннями між експертами, активістами та мешканцями, та сприятиме сталому розвитку громади.

Форум розпочнеться о 10:00 і очікується, що триватиме близько 5 годин. Місце проведення заходу – HUB Місто змістів, за адресою: м. Вінниця, вул. Григорія Сковороди, 11.

Зазначається, що кількість учасників обмежена, тому необхідно зареєструватися за посиланням.

Організатором заходу є Громадська Організація “Він-Ресурс”, з фінансовою підтримкою ГО “Екодія” та сприянням Вінницької міської ради.

Попередня публікаціяЧудова низькокалорійна закуска, як приготувати солені хрусткі огірки за кілька годин
Наступна публікаціяЗавтра у Вінниці прощатимуться з активісткою Таїсією Гайдою