Якими пісними смачними стравами можна подивуватися родину? Адже м´ясо, ковбаси, молочні продукти, десерти їсти зась. Під час просту забороняється вживати цілу низку продуктів. Здається на перший погляд, а що ж тоді їсти? Насправді у піст також можна повноцінно харчуватися, а з дозволених продуктів готувати безліч смачних страв.
Легкий, соковитий, по-весняному свіжий, підійде як для пісної трапези, так і для буденного меню. Для приготування цього салату знадобляться звичайнісінькі і доступні продукти, а готувати його елементарно та швидко.
Крабові палички ми любимо, тому салатик сподобається усім. Незвичний інгредієнт – червона редька (її ще називають «зеленою», оскільки червона вона лише всередині), завдяки якій страва набуває нового незвичного і дуже приємного смаку.
Отже, вам знадобиться:
—200 г крабових паличок,
—1 маленька головка молодої капусти,
—1 банка консервованої кукурудзи,
—1 середня зелена\червона редька,
—1 невеличкий огірок,
—зелена цибуля та кріп.
Заправка:
—3-4 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
—1 ч. л. меду,
—2 ч. л. не гострої солодкої гірчиці
—прованські трави,
—сіль,
—чорний мелений перець.
Інгредієнти налаштовані, беремося до приготування: капусту необхідно тонко насікти, трішки підсолити і злегка пом’яти руками. Кукурудзу відкинути на друшляк, дати стекти рідині. Редьку натерти на тертці з грубими вічками.
Огірок нарізати тонкою соломкою. Подрібнити кріп та зелену цибулю.
Крабові палички розкрутити та нарізати у вигляді тонкої «локшини».
Скласти всі підготовлені складові у глибокій мисці.
Тепер необхідно зробити смачну заправку. Змішайте усі вказані інгредієнти, перемішайте вінчиком та заправте нею салат. Спробуйте,це дуже смачно!