Якими пісними смачними стравами можна подивуватися родину? Адже м´ясо, ковбаси, молочні продукти, десерти їсти зась. Під час просту  забороняється вживати цілу низку продуктів. Здається на перший погляд, а що ж тоді їсти? Насправді у піст також можна повноцінно харчуватися, а з дозволених продуктів готувати безліч смачних страв.

Легкий, соковитий, по-весняному свіжий, підійде як для пісної трапези, так і для буденного меню. Для приготування цього салату знадобляться звичайнісінькі і доступні продукти, а готувати його елементарно та швидко.

Крабові палички ми любимо, тому салатик сподобається усім. Незвичний інгредієнт – червона редька (її ще називають «зеленою», оскільки червона вона лише всередині), завдяки якій  страва набуває нового незвичного і дуже приємного смаку.

Отже, вам знадобиться:

—200 г крабових паличок,

—1 маленька головка молодої капусти,

—1 банка консервованої кукурудзи,

—1 середня зелена\червона редька,

—1 невеличкий огірок,

—зелена цибуля та кріп.

Заправка:

—3-4 ст. л. оливкової олії,

1 ст. л. бальзамічного оцту,

—1 ч. л. меду,

—2 ч. л. не гострої солодкої гірчиці

—прованські трави,

—сіль,

—чорний мелений перець.

Інгредієнти налаштовані, беремося до приготування: капусту необхідно тонко насікти, трішки підсолити і злегка пом’яти руками. Кукурудзу відкинути на друшляк, дати стекти рідині. Редьку натерти на тертці з грубими вічками.

Огірок нарізати тонкою соломкою. Подрібнити кріп та зелену цибулю.

Крабові палички розкрутити та нарізати у вигляді тонкої «локшини».

Скласти всі підготовлені складові у глибокій мисці.

Тепер необхідно зробити смачну заправку. Змішайте усі вказані інгредієнти, перемішайте вінчиком та заправте нею салат. Спробуйте,це дуже смачно!

Попередня публікація«Янголи пам’яті»: у Вінниці вшанують памʼять загиблих під час теракту в місті
Наступна публікаціяТариф на воду не підвищать: НКРЕКП скасував свою постанову