Керівник «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук склав повноваження депутата Вінницької облради, (фракція Українська стратегія).

Про це повідомив сайт Політична Арена Вінниччини.

Андрій Поліщук
Андрій Поліщук

«Війна поставила перед всіма нами нові виклики. Нещодавно ми відзначили рік роботи нашого Благодійний Фонд «Енергія Відродження». 

За цей час ми допомогли тисячам людей, як військовим, так і звичайним українцям, які потрапили в складні життєві обставини, брали активну участь і відновленні зруйнованої рашистськими обстрілами інфраструктури, знайшли низку міжнародних партнерів та донорів. 

А прагнемо зробити набагато більше. Водночас є речі, які не дають мені змоги повністю присвятити себе розвитку нашого Фонду. Одна з них  – це політична посада депутата обласної ради. 

Саме тому я прийняв рішення достроково припинити свої депутатські повноваження», – йдеться в публікації. 

За словами Андрія Поліщука, це дозволить йому більше сконцентруватись на розвитку Фонду та створити більше можливостей для допомоги людям.

«Ні я, ні моя команда нікуди не зникає. Ми продовжуємо працювати на благо Вінниччини та вінничан! Слава Україні!», – каже Андрій Поліщук.

Андрій Поліщук був обраний депутатом Вінницької обласної ради на виборах 2020 року від партії “Українська стратегія “Гройсмана”.

Нагадаємо, вчора в Службі Безпеки України повідомили, про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з правом внесення застави у 186 млн грн, голові правління ПАТ «Вінницягаз»  Олександру Криваку. Він є фігурантом «справи Фірташа», про розкрадання блакитного палива.

Попередня публікаціяВ Музеї Вінниці розповіли про історію перейменування вулиці Кропивницького
Наступна публікаціяДівчинці, яка задонатила на ЗСУ кошти що збирала на велосипед, подарували двоколісний транспорт. Відео