Вінницькі комунальні служби  працюють злагоджено, щоб забезпечити комфортні умови для містян. Серед нагальних завдань на сьогодні – ліквідація наслідків пошкоджень на трубопроводах та здійснення планових заходів із підготовки мереж до зими.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Так, ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресасми: пров. О. Кобилянської, 10, пр. Юності, 44, вул. Айвазовського, 53, перехрестя вулиць Магістратська – Л. Українки. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють, що у зв’язку з реконструкцією мережі, призупинено гаряче водопостачання на вулицях Келецькій, 41, вул. Л. Ратушної, 77, 79, 79А. Роботи триватимуть до 29.05.2023 р.

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях Магістратська, 46-62, М. Оводова, 1-3, І. Богуна, пров. І. Богуна, П’яничанська, Г. Нарбута, Нечуя-Левицького, Соняшникова, С. Олійничука, Можайського, пров. Можайського, пров. Київський. Причина –планові ремонтні роботи.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбувся масштабний чемпіонат з ММА 
Наступна публікаціяКонцерти, комедії, лялькові вистави: що цікавого можна подивитися цього тижня у Вінниці