Прем’єра музичної комедії для всієї родини у Вінницькому театрі ляльок, прем’єра вражаючої меси-танго «MISA A BUENES AIRES» на сцені філармонії, концерт «Європейська весна» Подільського камерного хору «Леонтович-капела», романтичний концерт «Освідчення в любові» та яскраві вистави у театрі ім. Садовського та ще багато цікавого.

Про це повідомляє компанія «Вінниця концерт» у Фейсбуці.

У вівторок, 23 травня, о 18.00 у Вінницька обласна філармонія на концерті «Європейська весна» Подільський камерний хор «Леонтович-капела» зазвучить різними мовами світу. Колектив підготував дуже насичену, змістовну та багатоголосу програму, яка увібрала в себе унікальні зарубіжні вокальні твори. Для вас звучатимуть популярні мелодії 20-21 століття, а також ви почуєте відому класику у захопливих аранжуваннях і перекладах для хору. Це буде вражаюче і по-європейськи!

У четвер, 25 травня, о 18.00 у філармонії на концерті «Освідчення в любові» музикою Франца Шуберта, Фридерика Шопена, Георгія і Платона Майбороди, Ніно Рота, Астора П’яццолли у співдружності з поетичними рядками Вільяма Шекспіра, Юрія Рибчинського та Сергія Жадана артисти налаштують всіх глядачів на романтичний настрій. Цей вечір для всіх закоханих! Для всіх, хто кохає і кого кохають!

У п’ятницю, 26 травня, о 18.00 вперше у Вінницькій філармонії пролунає музика, сама назва якої вже вражає – МЕСА-ТАНГО! Подія, що є справжнім діамантом в житті мистецької Вінниччини. На численні прохання глядачів на сцені філармонії – неймовірний твір «MISA A BUENES AIRES» аргентинського композитора Мартіна Палмері у вражаючій роботі викладачів і студентів Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. Миколи Леонтовича. Композитор об’єднав канонічне богослужіння – месу з ритмами, мелосом, гармонією пристрасного, шаленого танцю, який став одним із музичних символів Аргентини – танго! Це неймовірне дійство вам презентують хор та симфонічний оркестр коледжу ім. Леонтовича, а також ансамбль сучасного танцю «Гротеск».

У суботу, 27 травня, об 11.00 і 13.00 у Вінницький академічний обласний театр ляльок приходьте всією родиною побачити яскраву прем’єру лялькової музичної комедії «Бабусина пригода». Виставу за мотивами п’єси Олександра Олеся поставив головний режисер Вінницького театру ляльок, заслужений діяч мистецтв України Олександр Свіньїн. Вистава для діток від 3-х років і вразить не лише захоплюючим сюжетом, а й поєднанням українських народних пісень і танців. За сюжетом, якось погнала бабуся каченят пастись та зустріла… ведмедя. Ой і злякалася ж вона! Так тут, як на лихо, ще й лис об’явився… Добре, що вірний песик був поруч. А от що було далі? Чим усе закінчилося? Про це ви дізнаєтесь, подивившись виставу. Приходьте, не пошкодуєте!

Цього тижня Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського запрошує глядачів на такі вистави:

у вівторок, 23 травня, о 18.00 на малій сцені — сцени з сімейного життя «ШvЛ»

у середу, 24 травня, о 18.00 на великій сцені — сатирична комедія «Потрібен брехун»

у четвер, 25 травня, о 18.00 на малій сцені — драма «Я б тобі небо прихилив…»

у п’ятницю, 26 травня, о 18.00 на великій сцені — музична комедія «За двома зайцями»

у суботу, 27 травня, о 12.00 на великій сцені — казковий мюзикл «Попелюшка», а о 18.00 на великій сцені — прем’єра цього сезону, eccentric comedy «Неперевершена».

У вихідні за незабутніми враженнями приходьте із дітками на дивовижні вистави Вінницького театру ляльок:

у суботу, 27 травня, об 11.00 та 13.00 всіх вразить прем’єра музичної комедії «Бабусина пригода»

у неділю, 28 травня, об 11.00 та 13.00 не пропустіть казку з полонини на тлі верховинських мелодій «Півтори жмені»

Квитки на всі найкращі події завжди на сайті https://afisha.vn.ua

Попередня публікаціяПідготовка до зими: за якими адресами лагодять водогін та електромережі
Наступна публікаціяВиступ вінницького ансамблю «Радість» викликав у глядачів на Міжнародному фестивалі в Литві радість