У Вінниці зібралися тисячі спортсменів з усієї країни, щоб позмагатися у змішаних єдиноборствах. Великий чемпіонат зібрав  силачів з Миколаєва, Одеси, Києва та Харкова, Луцька і Дніпра.

Про це повідомляє Вінниця news.

Позмагатись на рингу дівчатам та хлопцям минулоріч не дала війна. Але цього року змаганням не завадили ракетні обстріли. Бо для кожного спортсмена, який рік готується до бою – такий чемпіонат показник його власної витривалості та мужності.


Співорганізатор цих змагань Ярослав Калетюк розповів, що це дуже масштабний чемпіонат у Вінниці, що дуже важливий для професійних спортсменів та початківців. Окремо потрібно відзначити співорганізаторів змагання, це Вогневий Микола, Соляр Володимир, Коваль Віктор.

Почесний президент федерації  змішаних єдиноборств ММА у Вінницькій області, координатор ГО «Ми -Вінничани» у місті Вінниці Сергій Кудлаєнко:

«Ми бачимо сьогодні більше тисячі спортсменів приїхало в наше місто, це професіонали, які будуть доводити свої результати і підтверджувати саме на цих рингах. Ми підтримуємо наших бійців тим паче, що дуже багато саме наших професійних спортсменів з нашої федерації знаходяться на передку у зоні бойових дій», – підкреслив Кудлаєнко.

 

Змагатись та займатись допомагають спортсменам і благодійники.

Зокрема змагання відбулось за підтримки агроіндустріальної компанії МХП та громадської організації «Ми – Вінничани» та інших меценатів.

Попередня публікація«Світло переможе темряву»: вінницькі освітяни організували акцію на підтримку ЗСУ 
Наступна публікаціяПідготовка до зими: за якими адресами лагодять водогін та електромережі