На Вінниччині продовжується акція «Час не марнуй – здоров’я пильнуй». Разом з народною депутаткою Іриною Борзовою, начальник Вінницької ОВА 18 травня відвідав місто Бар, де сьогодні мобільна бригада медиків області проводила консультації та діагностику жителям.

Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Кожен мешканець громади міг перевірити свій стан здоров’я відразу ж на місці: виміряти тиск, перевірити рівень цукру в крові, обстежитися на гепатити В і С, ВІЛ-інфекцію. Крім цього, це можливість провакцинуватись та протестуватися на ковід, зробити щеплення від дифтерії правця та коронавірусу.

«Сьогодні жителі громади отримали необхідні консультації профільних фахівців – онкодерматолога, ендокринолога, терапевта. Під час зустрічі лікарі розповіли відвідувачам і про те, як запобігти розвитку цукрового діабету та гіпертонічних хвороб.

До роботи медичної локації також доєдналася бригада Товариства Червоного Хреста області. Спеціалісти проводять безкоштовне УЗД щитовидної залози та безкоштовно надають ліки першої необхідності. Залучені і сімейні лікарі.

Людей чимало, які виявили бажання пройти медобстеження. Це говорить про важливість і необхідність таких виїздів.

Отож продовжуємо працювати та забезпечувати доступність медичних послуг на місцях», – зазначено в дописі Сергія Борзова.

Попередня публікація«За заслуги перед Вінниччиною»: військовому Сергію Кладьку вручили відзнаку
Наступна публікаціяКонцерт просто неба, виставки та майстер-класи. У Вінниці відзначили День вишиванки. Відео