У Вінниці відкрилась виставка еротичного мистецтва – «Спробуй весну на смак»

В п’ятницю, 21 квітня, в Мистецькому просторі «ПІЧ» відбулось відкриття «Мистецької крамнички» та виставки вінницького художника Олександра Никитюка в жанрі «ню» – «Спробуй весну на смак».

«Виставка спробуй весну на смак це такий експеримент творчій. Для міста Вінниці майже вперше. Подібного формату я не пам’ятаю, щоб можна було таке зробити. Але з’явився такий заклад культурний центр «ПІЧ» в якому це було здійснено», – каже художник.

За словами Олександра Никитюка, виставка охоплює період його творчості у майже 20 років. І кожна з представлених робіт торкається теми взаємодії людей і еротики.

«У нас є таке поняття, як псевдоморальність – ханжество. Не дивлячись на 30 років свободи від комуністичного режиму і того ханжества, сьогодні це ще продовжується. Не кожен готовий сприймати це і бачити в цьому не тільки еротичний чи сексуальний контент, а бачити в тому естетику. І розглядати під цим кутом свою власну еротичність, свою власну сексуальність», – розповів Олександр Никитюк.

Виставка, як і відкриття крамнички зібрали чимало відвідувачів та поціновувачів мистецтва. Триватиме експозиція орієнтовно до кінця квітня. Мистецька крамничка працюватиме згідно з графіком роботи Мистецького простору «ПІЧ». Адреса простору вул. Григорія Сковороди, 25 (колишня вулиця Пушкіна).

Про мистецьку крамничку можна дізнатись з нашого попереднього матеріалу: До кінця березня у Вінниці відкриють мистецьку крамницю

Попередня публікаціяУ Вінниці безкоштовно покажуть дитячі фільми у рамках Чілдрен Кінофесту 
Наступна публікаціяДепутати Козятина хочуть забрати у соліста білоруських «Сябрів» Анатолія Ярмоленка звання почесного громадянина