До кінця березня у Вінниці відкриють мистецьку крамницю. Відео

Відкриття мистецької крамниці анонсували у мистецькому об’єднанні ПІЧ. Її планують відкрити до кінця березня.

«Ми задумувались розширювати нашу ПІЧку, тому, що у нас випадково з’явилася ще одна кімната, – каже співзасновник творчого простору ПІЧ Володимир Подолян. – І ми захотіли зробити таку мистецьку крамничку, з виставкою продажем, де можна було б придбати вироби митців: картини, свічки, авторські крафтові різні роботи. Останніх пів року ми доводили до ладу цю кімнату. І вже зараз фінішна пряма і вже дуже скоро має відкритись ця крамничка».

Наразі, митці з усієї країни надсилають свої роботи, які ретельно відбирають для експозиції крамнички.

«До крамнички подали заявки понад шістдесят митців, але ми відбирали найкращих. Зараз уже точно є сімнадцять авторів, вже відібраних. Експозиція ще буде збільшуватись, адже митці ще відправляють свої роботи з інших міст. Плюс ще організація займає деякий час. Тому, я думаю буде представлено понад 20 митців в цьому просторі», – каже дизайнерка, адміністратор крамнички Інна Сивак.

За словами.., вироби найрізноманітніші, це свічки, прикраси, картини різних стилів та жанрів, скульптурки та інсталяції. Отже, усіх охочих придбати мистецькі вироби та підтримати митців запрошують на виставку продаж мистецької крамнички вже скоро.

Слідкуйте за анонсами…

 

Попередня публікаціяДва дні на Землю впливатиме потужна магнітна буря
Наступна публікаціяНа Вінниччині жінки постраждалі від насильства можуть отримати допомогу в гінекологічних кабінетах безбар’єрного доступу