У Вінниці організовують благодійний кулінарний майстер-клас з приготування піде – турецької піци для дітей з родин внутрішньо переміщених осіб. Захід відбудеться 15 квітня.
Про це повідомляють Туристичні новини Вінниці.
Піде – одна з найпопулярніших страв турецького фастфуду. Це щось середнє між пиріжком та піцою. Її традиційно випікають у вигляді човника і нагадує вона за зовнішнім виглядом хачапурі.
Начинка може бути різною, але, як правило, її роблять м’ясною з додаванням овочів. Доречним доповненням буде і сир. Та яку саме турецьку піцу готуватимуть на майстер-класі учасники дізнаються на місці.
До участі запрошують дітей від 6 до 14 років. Розпочнеться захід об 11:00. Кількість місць обмежена, а для участі необхідна попередня реєстрація за ЦИМ посиланням.
Зазначено, що організовують подію Департамент маркетингу міста та туризму спільно з рестораном «Georgian Factory».