Знаменитий харківський музикант, артист-харизма і автор суперхітів Міша Крупін чекає всіх вінничан та гостей міста у неділю, 13 листопада, о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc».

«Вже відгриміли 10 концертів туру – реакція всюди однакова! Рівне, Луцьк, Львів, Івано-Франківщина, Чернівці, Черкаси, Кропивницький, Чернігів, Житомир у захваті! Кожний концерт проходить у найгарчішій атмосфері! – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Треба чути, як на честь наших супергероїв-захисників всі зали співають «Їб.ште»! До найтонших струн душі кожного глядача зворушує невимовно красиве виконання хіта «У нашому місті» та всенародно улюбленої пісні «Рідна мати моя». А окремий сюрприз для усіх – як круто знамениті хіти Міші Крупіна «Облака» і «Красный бархат» тепер звучать українською мовою».

Крім незліченних музичних сюрпризів, у неділю на концерті вінничан чекатиме аукціон. На ньому Міша Крупін розіграє свою гітару та інші пам’ятні лоти. За кошти, виручені з аукціону та продажу квитків, будуть придбані автівки для харківського, миколаївського і запорізького напрямків.

Всі раніше придбані квитки будуть дійсні 13 листопада у концерт-холі «Mont Blanc» – додатково їх обмінювати не потрібно.

А якщо ви ще без квитків, поспішайте придбати їх на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» у готелі «Франція», театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, Royal pub, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

 

Попередня публікаціяНові дороговкази, таблички та пілони з мапами: У Вінниці презентували концепцію туристичної навігації
Наступна публікаціяВ НАК «Укренерго» повідомили про відключення електроенергії на Вінниччині